Gjiri i Lalzit, shitet Toke per investime te ndryshme, me siperfaqe 6850 m2 me Hipoteke. Ka nje planimetri te rregullt, me gjeresi 70 metra. Toka per nga zona ku ndodhet ofron mundesi te mire investimi per ndertim, ndodhet thuajse buze rruges kryesore, dhe ne nje zone shume te lakmuar per biznes.

Çmimi i shitjes 411000 euro.

Të dhëna të tjera

  • Buze rruge
  • Gjeresi e mire
  • Leje ndertimi
  • Me hipoteke
  • Mundesi investimi
  • Planimetri e rregut

    Map