Astir, prane Hotel Rolandit, Shitet Toke, me siperfaqe 400 m² me Hipoteke e shenuar Are. Toka eshte e pershtatshme dhe per ndertime, per nga vendodhja qe posedon.

Çmimi i shitjes 160000 Euro.

Të dhëna të tjera

  • Buze autostrades
  • Buze rruge
  • Me hipoteke

Map