Rruga e Dibres, prane Farmacise Nr: 10, jepet me qera Ambjent per Magazine, siperfaqe 160 m2, dhe 3.5 m lartesi, tualet, vendparkimi. Ambjenti ndodhet ne nje zone te lakmueshme, pasi ofron facilitete per zonen ku ndodhet.

Jepet me qera 80000 Lek ne muaj, i diskutueshem.

Të dhëna të tjera

  • 1 vend parkimi.
  • Bosh
  • Drita
  • Kati perdhe
  • Open space
  • Tualet
  • Uje

Map