Qender, prane Shallvareve, jepet me qera Dyqan, siperfaqe 125 m2, kati perdhe pallat egzistues. Dyqani ndodhet ne nje zone te lakmueshme per biznes, pasi eshte dhe me fasade xhami i cili krijon nje mundesi te mire reklamimi. Dyqani ka 2 ambjente, nje open space me kolona ne mes, tualet.

Jepet me qera 800 euro ne muaj.

Të dhëna të tjera

  • Ballkon
  • Bosh
  • Drita
  • Fasade Xhami
  • Kati perdhe
  • Open space
  • Uje

Map