Pellumbas, 3 minuta nga rrethrrotullimi i Ibes, shitet Toke me super cmim, 2500 Lek m2, siperfaqe 6000 metra, me dokumentacion te rregullt Hipotekor. Toka ka ndarje te rregullt, me siperfaqe fushore dhe ndodhet thuajse buze rruge.

Çmimi i shitjes 15000000 Lek.

Të dhëna të tjera

  • Buze rruge
  • Drita
  • Fushe
  • Ndarje e rregullt
  • Uje

Map