Sauk, prane kompleksit Touch of the Sun, jepet Magazine me qera, bosh, siperfaqe 300 m² dhe lartesi 4.8 metra, kati perdhe. Magazina posedon 2 tualete, eshte e paster si ambient, mundesi vendparkimi.

Jepet me qera 1000 euro ne muaj.

Të dhëna të tjera

  • 1 vend parkimi.
  • 2 Tualete
  • Bosh
  • Drita
  • Open space
  • Uje

    Vendndodhja