Sauk i Vjeter, jepet Magazine me qera, bosh, siperfaqe 200 m² dhe lartesi 4 metra, kati perdhe. Magazina posedon tualet, eshte e paster si ambient, vend per ngarkim dhe shkarkim traileri si dhe poste parkimi.

Jepet me qera 1000 euro ne muaj.

Të dhëna të tjera

  • Bosh
  • Drita
  • Kati perdhe
  • poste parkimi
  • Tualet
  • Uje

    Vendndodhja