Rruga Siri Kodra, prane bllokut magazinave, jepet Magazinë me qera, bosh, siperfaqe 310 m² dhe lartesi rreth 4.5 metra, kati perdhe. Magazina eshte e pajisur me linje 3 fazore, tualet, oborr, mundesi vendparkimi. Në vazhdim te këtij ambjenti eshtë dhe një dyqan 40 m² me qepen me dalje në oborr.

Jepet me qera 1200 euro ne muaj.

Të dhëna të tjera

  • 1 vend parkimi.
  • Bosh
  • Drita
  • oborr
  • Tualet
  • Uje

    Vendndodhja