Kodra Priftit, Rruga Kokonozeve, jepet Magazine me qera, bosh, siperfaqe totale 660 m², e ndare ne 2 kate. Kati -1 ka siperfaqe 500 m² dhe lartesi 5.5 metra. Kati 0 ka siperfaqe 160 m² dhe lartesi 3 metra. Magazina posedon tualet, me qepen, dhe e paster si ambient.

Jepet me qera 1300 euro ne muaj.

Të dhëna të tjera

  • Bosh
  • Drita
  • Me qepen
  • Tualet
  • Uje

Vendndodhja