Kashar, prane Univers Reklama, jepet Magazine me qera, bosh, siperfaqe totale 300 m², 200 m² kati 0 dhe 100 m² bodrum, si dhe 5 metra lartesi. Magazina posedon tualet, qepen, fasade xhami, mundesi vendparkimi. I pershtatshem per cdo lloj aktiviteti.

Jepet me qera 500 euro ne muaj.

Të dhëna të tjera

  • 1 vend parkimi.
  • Bosh
  • Drita
  • Fasade Xhami
  • Kati i 1
  • Me qepen
  • Open space
  • Tualet
  • Uje

Vendndodhja