Don Bosko, prane Vizion +, jepet Magazine me qera, bosh, siperfaqe 100 m² dhe lartesi 2.5 metra, kati perdhe. Magazina posedon tualet, dritare per ajrosje, si dhe eshte e pershtatshme per magazinim mallrash, depo farmaceutike, etj.

Jepet me qera 45000 Lek ne muaj.

Të dhëna të tjera

  • Bosh
  • Drita
  • Kati perdhe
  • Tualet
  • Uje

Map