Bulevardi Zogu I, prane Minibashkise 8 dhe 9, jepet me qera Magazine e pershtatshme per nje sere aktivitetesh, me siperfaqe 200 m2 dhe lartesi 2.80, kati -1. Magazina posedon tualet, dritare te vogla, open space, me kolona ne mes.

Jepet me qera 700 Euro ne muaj.

Të dhëna të tjera

  • Bosh
  • Buze rruge
  • Drita
  • Kati perdhe
  • Open space
  • Tualet
  • Uje

Map