Komuna e Parisit, Rruga Merdar Shtylla, prane Kompleksit Kika 1, jepet Dyqan me qera, bosh, siperfaqe 55 m2, kati 0, me fasade xhami, tualet, open space, me kolona ne mes. Ambjenti ndodhet ne nje zone mjaft te preferueshme, dhe mund te sherbeje per tipologji te ndryshme tregtare.

Jepet me qera 60000 Lek ne muaj.

Të dhëna të tjera

  • Bosh
  • Drita
  • Fasade Xhami
  • Kolona ne mes
  • Open space
  • Pallati i ri
  • Tualet
  • Uje

Vendndodhja