Kinostudio, prane Komisariatit te Policise Rrugore, jepet me qera Godine 5-kateshe, bosh, siperfaqe ndertimi 2500 m2, siperfaqe trualli 1600 m2, ku kati i 1 eshte me siperfaqe 420 m2, kati i 2-3-4-5 jane me siperfaqe nga 520 m2, gjithashtu dhe 320 m2 vend per parkim. Ne cmim perfshihet dhe taksa, ndersa persa u perket nje pjese te investimeve qe do te beje klienti do njihen nga ana e pronarit.

Jepet me qera 3500 Euro ne muaj.

Të dhëna të tjera

  • Bosh
  • Buze rruge
  • Drita
  • Kati i 1
  • Kati i 2
  • Kati i 3
  • kati i 4
  • kati i 5
  • Orientim me diell
  • Uje

Map