Stadiumi Dinamo, Rruga Grigor Heba, jepet me qera Ambient per Dyqane te ndryshme, bosh, siperfaqe 40 m2. Dyqani posedon tualet, fasade xhami, mbyllet me qepen, dhe ofron falicilitete per tipologji te ndryshme tregtare, per nga zona ku ndodhet.

Jepet me qera 30000 Lek ne muaj.

Të dhëna të tjera

  • Bosh
  • Drita
  • Fasade Xhami
  • I rikonstruktuar
  • Kati i 1
  • Me qepen
  • Open space
  • Tualet
  • Uje

Map