Rruga Elbasanit, prane Drejtorise se Higjienes, shitet Bar Kafe, kati i pare, siperfaqe 90.8 m2 me Hipoteke, e regjistruar si apartament 55.3 m2, dhe si njesi 35.5 m2. Ambienti eshte i mobiluar totalisht dhe ne funksion si Bar Kafe, posedon tualet, kondicioner, fasade xhami.

Çmimi i shitjes 240000 Euro.

Të dhëna të tjera

  • Drita
  • E mobiluar
  • Fasade Xhami
  • Kati i 1
  • Kondicioner
  • Me hipoteke
  • Tualet
  • Uje

Map