Rruga e Dibres, Ministria e Mbrojtjes, shitet apartament 3+1 ne pallat te ri ne proces perfundimi, me siperfaqe totale 134.61 m2, dhe siperfaqe e brendshme 114.49 m2 ne proces Hipotekimi, kati i 7 ne pallat me 2 ashensor.

Çmimi i shitjes 121000 Euro.

Të dhëna të tjera

  • Ballkon
  • Bosh
  • Me ashensor
  • Orientim me diell
  • Pallati i ri
  • Proces hipotekimi
  • proces perfundimi

Map