Unaze, Rruga Bardhyl, jepet me qera Godine biznesi, siperfaqe totale 564 m² si dhe nga 141 m² secili kat, nga kati 2 deri ne katin e 5. Ambientet posedojne tualet, nga 2 ose 3 ambiente secila, korridore hyrese, sistem aspirimi dhe kondicionimi, fasade xhami per mundesi te mira reklamimi, ashensor. Ambientet jane te pershtatshme per Bar Kafe, Zyra, Klinika Dentare, etj. Jepen me qera 12 €/m², perfshire dhe taksa e 15 %.

Jepet me qera 6700 Euro ne muaj.

Të dhëna të tjera

 • Bosh
 • Buze rruge
 • Drita
 • Fasade Xhami
 • Kati i 2
 • Kati i 3
 • kati i 4
 • kati i 5
 • Me ashensor
 • Pallati i ri
 • Sistem Aspirimi dhe Kondicionimi
 • Tualet
 • Uje

Vendndodhja