Ali Demi, prane Big Marketit, jepet me qera Ambjent, kryesisht per Magazine, siperfaqe 510 m2, kati -1 e lidhur me shkalle nga brenda, ne forme dublex pasi ka lartesi 4 metra, ku pjesa lart mund te sherbeje edhe per Zyre. Vendodhja e ambjentit, eshte ne nje zone te preferueshme e cila ofron lehtesisht dhe mundesi reklamimi pasi posedon fasade xhami, open space, 2 tualete.

Jepet me qera 2000 euro ne muaj.

Të dhëna të tjera

  • Bosh
  • Drita
  • Kati i 1
  • Open space
  • Tualet
  • Uje

    Map