Fusha Aviacionit, Kompleksi Turdiu, Shiten 2 apartamente te tipologjise 1+1, perkatesisht kati i 2 dhe kati i 7 me sipërfaqe 80 m² secili. Apartamentet janë ne faze ndertimi dhe me dokumenta te Rregullta nga Firma. Shiten 1000 euro/m² secili.

Çmimi i shitjes 80000 Euro.

Të dhëna të tjera

  • Ballkon
  • Bosh
  • Dokumenta te rregullta nga firma
  • Kati i 2
  • Me ashensor
  • Ne ndertim e siper
  • Pallati i ri
  • Tualet

Vendndodhja